Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podlegao teškim ozljedama

Strašna nesreća na A4: Preminuo i drugi policajac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preminuo je 30-godišnji policajac, suvozač iz policijskog presretača koji je sudjelovao u teškoj nesreći na A4 koja se dogodila u petak.

Podsjetimo, nesreća se dogodila kada je policijski službenik, vozeći službeno vozilo zapadnim kolnikom autoceste A4 u smjeru juga, iz zasad neutvrđenog razloga naletio na stražnji dio teretnog vozila koje se kretalo u istom smjeru.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Hrastovcu Tragedija u Hrastovcu Mladi vatrogasac poginuo u prometnoj nesreći, kolege se oprostile od njega dirljivim riječima: "Otišao je prerano" Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

>> Strašna nesreća: Policajac se presretačem zabio u kamion i poginuo

Od siline udarca teretno vozilo, kojim je upravljao 53-godišnji vozač, probilo je zaštitnu ogradu A4 i prešlo na suprotni kolnički trak te se prevrnulo. Službeno policijsko vozilo udarilo je u zaštitnu ogradu te se nastavilo kretati, da bi se zaustavilo sa zapadne strane zapadnog kolnika.

Na prevrnuti kamion naletjela su dva osobna automobila, kojima su upravljali 22-godišnjakinja i 27-godišnjak. Na mjestu nesreće smrtno je stradao 42-godišnji policijski službenik koji je vozio službeno policijsko vozilo,a danas je uslijed teških ozljeda preminuo i 30-godišnji policajac koji je u trenutku nesreće sjedio na suvozačkom mjestu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene