Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio prebrzo

Matavulj je bio pijan i neispavan u trenutku nesreće u kojoj je poginula Dolores Lambaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podiglo je optužnicu protiv Stojana Matavulja zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu u listopadu prošle godine.

Optužnicom se 53-godišnji glumac Stojan Matavulj tereti da je oko 6,30 sati 23. listopada 2013. na autocesti Bregana - Lipovac izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginula Dolores Lambaša (32).

Stojan je upravljao osobnim vozilom marke Nissan X-Trail u smjeru Zagreba. Zbog alkoholiziranosti (koncentracija od 0,66 g/kg alkohola u krvi), neprospavane noći i umora nije prilagodio brzinu kretanja tako da nije na vrijeme uočio osobno vozilo VW Polo koje se kretalo u istom smjeru, pa je prednjim desnim dijelom svog vozila udario u stražnji dio vozila marke VW Polo.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nikad ispričana priča o Dolores Lambaši

Pri udaru je to vozilo sletjelo na travnatu površinu s desne strane kolnika, kao i okrivljenikovo vozilo pri čemu je u višestrukom prevrtanju iz vozila ispala Dolores Lambaša, koja se vozila na suvozačevom mjestu, zadobivši pritom višestruke teške tjelesne ozljede opasne po život od kojih je istog dana preminula u bolnici u Slavonskom Brodu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene