Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevežen u bolnicu

Štićenik Odgojnog doma u Ivancu napao odgajatelja i lakše ga ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić (19) napao je u nedjelju odgajatelja doma. Ovo je već drugi incident u tom domu zadnja dva mjeseca.

Devetnaestogodišnji štićenik Odgojnog doma u Ivancu, u nedjelju je fizički napao 62-godišnjeg odgajatelja, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava varaždinska.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 2 Istraga se nastavlja Priveden osamnaestogodišnjak: Cure detalji stravičnog napada na braću kod Zadra

Ozlijeđenom je odgajatelju medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a kako neslužbeno doznajemo, riječ je o lakšim ozljedama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su protiv osumnjičenog 19-godišnjaka podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog 'prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi'.

Glasnogovornik PU varaždinske Matko Murić za Hinu je izjavio kako je ovo već drugi takav incident u istoj ustanovi u posljednja dva mjeseca. Naime, 26. travnja 15-godišnjak je fizički napao i ozlijedio 27-godišnjeg odgajatelja, a policija je i protiv 15-godišnjeg mladića podnijela kaznenu prijavu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene