Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u varaždinu

Štićenik (19) odgojnog doma napao stručnog suradnika: Udario ga stolicom po glavi, uništio televizor i vrata

Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Istražni zatvor, ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo je optužnicu protiv 19-godišnjaka zbog napada na stručnog suradnika u odgojnom domu čiji je štićenik. Završio je u istražnom zatvoru.

Mladića (19) Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu optužilo je da je 14. lipnja 2020. kao štićenik jednog odgojnog doma, odbio postupiti po zahtjevu dežurnog stručnog suradnika da se vrati u svoju grupu, a potom ga udario stolicom po glavi i ozlijedio ga te nasrnuo na njega pokušavajući mu zadati udarce rukama i nogama.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ilustracija u pritvoru je Mladić (24) nožem napao 27-godišnjaka u Varaždinu i teško ga ozlijedio

Osim toga ranije tog istog dana u prostorijama odgojnog doma bacio je na pod televizor i oštetio ga, a u drugoj prostoriji udarcima nogama i rukama razbio drvena vrata, skinuo ih sa dovratka i dijelove razbacao po prostoriji, a jedan komad je bacio u televizor i oštetio ga, nakon čega je udarcima oštetio još dva stola.

"Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela", objavio je DORH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene