Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli za pomoć

Jeste li vidjeli ovu ženu? Odvezla na crvenom poni biciklu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Štefica je visoka oko 165 centimetara, jače je tjelesne građe i crne prosijede kose te tamnoplavih očiju, a odaziva se na nadimak Ankica.

Policiji je u subotu prijavljen nestanak 67-godišnje Štefice Klevištajn s prebivalištem u Požegi u Vilima Korajca ulici. Ona se dva dana ranije u četvrtak, 11. rujna udaljila u nepoznatom smjeru s adrese prebivališta na 'poni' biciklu crvene boje i s košaricom na prednjem dijelu.

Štefica je visoka oko 165 centimetara, jače je tjelesne građe i crne prosijede kose te tamnoplavih očiju, a odaziva se na nadimak Ankica. Kada se udaljila od kuće bila je obučena u trenirku tamnije boje.

U tjedan dana nestalo 14 osoba, njih 9 je maloljetno

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu

Budući da Štefica Klevištajn unatoč poduzetim mjerama traganja nije pronađena, policija moli građane koji imaju bilo kakva saznanja o njezinom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: pozesko-slavonska@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene