Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač prebrzo vozio

Starac pregažen na pješačkom prijelazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neoprezni vozač jutros je na obilježenom pješačkom prijelazu u mjestu Donja Zelina udario 86-godišnjeg starca koji je oko podneva preminuo u bolnici Dubrava, doznaje se u policiji.

Vozeći neprilagođenom brzinom 55-godišnji vozač nije uspio zaustaviti svoj automobil peugeot 605 pa je na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na 86-godišnjaka koji je od udara odbačen nekoliko metara. Kolima hitne pomoći starac je ubrzo prevezen do Zagreba, ali je oko podneva podlegao ozljedama u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Nesreća se dogodila u Donjozelinskoj ulici, nedaleko kućnog broja 77 jutros nešto prije osam sati, kažu u policiji. Više podataka bit će poznato nakon dovršenja očevida, a za sada nije poznato je li vozač bio pod utjecajem alkohola. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene