Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

Starac palio korov i pao, plamen prešao preko njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starac iz Vrhovljana teško je opečen u požaru u polju Štuk nakon što se jučer poskliznuo za vrijeme paljenja korova na oranici i pao u jarak.

Plamen je prešao preko njega, a u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Požar u Crikvenici Požar je izazvao oštećenja Dvojica privedena zbog izazivanja nekoliko požara u Crikvenici Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

To je već treći požar u Međimurju u manje od tjedan dana. Još se ne zna točan uzrok požara na deponiju Totovec, gdje je počinjena šteta od najmanje 3,5 milijuna kuna. Inspektor zaštite od požara PU međimurske i vještak Centra za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja iz Zagreba utvrdili su da je uzrok požara zapaljenje smeća otvorenim plamenom nepoznatog izvora, odloženog ispred objekta za oporabilište PVC otpada.

U polju Gorica kod Hodošana za žetve pšenice buknuo je požar na slami zbog kvara na kombajnu, s kojeg je ispao užareni leger. Požar se proširio na susjedni voćnjak koji je zahvatio oko 500 sadnica na površini od pola hektara. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene