Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ušao u dvorište

Staford napao ženu i djecu, usmrtili ga iz lovačke puške

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 17:20 sati u mjestu Novo Selište kod Petrinje, u dvorišta dvaju obiteljskih kuća ušao je stafordski terijer te napao 3-godišnje dijete, 15-godišnjeg dječaka i njegovu 43-godišnju majku.

Pas je prvo ušao u jedno dvorište i lajao i režao na 3-godišnje dijete. Potom je ušao u drugo dvorište gdje je lajao i režao na 15-godišnjaka i njegovu 43-godišnju majku. Potom je napao njihovog psa mješanca koji je bio vezan u dvorištu. 15-godišnjak ga je pokušao otjerati, ali nije uspio, kazali su nam u PU sisačko-moslavačkoj.

Pročitajte i ovo Helena Leko zadobila je ozljede dok je pokušala spasiti svojeg psića Strašna priča iz Dubrave Susjedov pas zaklao joj ljubimca, a njoj izgrizao ruku: "Rekli su da će ga vratiti vlasnicima, ne želimo živjeti u strahu" Slika nije dostupna Istraga u tijeku Horor u Josipdolu: Staford iskočio iz vozila i napao dijete (7) koje je bilo u pratnji oca pa ga teško ozlijedio

>> Pas izgrizao petogodišnje dijete po glavi

Maloljetnikov 46-godišnji otac je također nekoliko puta pokušao otjerati psa, no kako je pas i dalje lajao i režao 46-godišnjak je bojeći se da njegovim ukućanima prijeti opasnost, pucao u psa iz svoje lovačke puške za koju posjeduje oružni list za držanje i nošenje. Psa je usmrtio jednim hicem.

Usmrćenog psa je preuzeo djelatnik higijeničarske službe te je o svemu izviješten i veterinarski inspektor.

Vlasnik psa je pronađen naknadno. Radi se o 39-godišnjem mještaninu koji svog psa nije držao pod nadzorom te će policijski službenici protiv njega podnijeti optužni prijedlog po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene