Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobili mjesec dana istražnog zatvora

Nevjerojatan teror u Splitu: Mladići pratili muškarca, sina mu i kćer, udarili oca pištoljem u glavu, pa im propucali noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskoga suda u Splitu zbog mogućeg ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke odredio je istražni zatvor za dvojicu mladića osumnjičenih da su u četvrtak na ulici pucali i ranili oca (57) i sina (28), doznaje se na tom sudu.

Miho Frančeski (26) i Tonči Čulić (24) zatvoreni su zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju koje su počinili 22. ožujka ove godine u Krležinoj ulici u Splitu.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Najprije su se sukobili s ocem i sinom koji su bili u drugom automobilu, pratili su ih, a kada je 57-godišnjak, ratni vojni invalid, zaustavio automobil i upitao ih što rade, dobio je udarac drškom pištolja po glavi, a zatim i prostrijelnu ranu na nozi. Kad je iz automobila izišao njegov sin kako bi mu pomogao, dvojica mladića su zapucala te i njega ranila. U automobilu s ranjenim muškarcima bila je i njihova kći i sestra.

Policija je na mjestu pucnjave pronašla dva pištolja, a ubrzo je i privela dvojicu mladića od kojih joj je jedan - Miho Frančeski dobro poznat jer ga je već jedanput privela nakon što je s broda Igora Tudora ukrao signalne rakete, ispalio ih i oštetio nekoliko plovila. Jedanput je uspio pobjeći iz policijske postaje, nakon čega je dobio nadimak Munja, a početkom ove godine netko je na njega pucao ispred njegove kuće na Škrapama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene