Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Obdukcija pokazala

Uzrok smrti dječaka u igraonici je vješanje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok smrti petogodišnjeg dječaka u igraonici u Splitu je vješanje.

Uzrok smrti petogodišnjeg dječaka iz Korčule koji je u subotu kasno popodne nastradao u igraonici Čarobni grad na Poljudu je - vješanje, doznaje se od patologa dr. Antonia Alujevića iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split koji je jutros dovršio obdukciju.

Pročitajte i ovo Zatvor u Splitu, arhiva je li bilo propusta? Drama u splitskom zatvoru: Zatvorenik se objesio u WC-u, cimeri priskočili da ga spase Mina kod Lumbarde na Korčuli Policija šuti VIDEO U moru našeg turističkog raja leži ogromna mina, načelnica šokirana: "Imamo bombu? Prvi put čujem za to"

'Na vratu sam pronašao brazdu karakterističnu za vješanje, ali i druge znakove koji upućuju na to da je do smrti došlo upravo usljed vješanja', kratko je rekao dr. Alujević. Voditelj igraonice pretpostavlja da je dječaka ugušio luk na trampolinu koji se puni zrakom.

'Vjerojatno je u pitanju, koliko smo mi uspjeli shvatiti, trampolin ima luk, jedan luk koji se napuše. Taj je luk, izgleda, završio djetetu oko vrata  jer je to zrak, jedino da je možda mali spustio oko vratića to, ali to je trajalo minutu, minutu i pol', rekao je voditelj igraonice Vangel Likuševski.
 

>> Dijete preminulo igrajući se u igraonici

Dječak je nastradao jučer u 18,20 sati igrajući se s ostalom djecom na toboganu na napuhavanje. U jednom momentu je pao na tlo i ostao bez svijesti. Po riječima očevidaca, pomoć mu je pružio otac i jedna posjetiteljica, inače medicinska sestra koja je tamo bila sa svojom djecom. Kola hitne pomoći došla su na mjesto događaja u vrlo kratkom vremenu, no u splitskoj bolnici su konstatirali smrt dječaka.

Policija još utvrđuju sve okolnosti tragedije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene