Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijedio vlasnika

Split: Redovito točio gorivo pa bježao s benzinske postaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija uhvatila je 19-godišnjaka koji je u više navrata na benzinskoj postaji u Dugopolju natočio gorivo u svoj automobil i pobjegao, a sinoć je u bijegu skoro pregazio vlasnika postaje.

Mladić je oko 21,45 sati svojim ‘renault meganom’ došao na benzinsku postaju OMW Istrabenz i natočio goriva za gotovo 400 kuna, no 52-godišnji vlasnik postaje ga je prepoznao kao vozača koji je u nekoliko navrata pobjegao bez plaćanja.

Pročitajte i ovo Benzinska crpka - 1 Stigla službena potvrda Vlada objavila nove cijene goriva Ilustracija PRIOPĆENJE EPPO-A Otkrivena milijunska prijevara s gorivom iz Hrvatske: Zaplijenjena imovina u vrijednosti od 2,4 milijuna eura

Poučen prijašnjim iskustvom vlasnik je pretpostavio da 19-godišnjak ni ovog puta neće platiti gorivo pa je stao ispred njegovog automobila kako bi ga spriječi u bijegu. No, mladić je tada dao gas i pobjegao, ostavivši iza sebe lakše ozlijeđenog vlasnika postaje.

Policija ga je ipak uhvatila nešto kasnije. Naknadno se utvrdilo i da je na prednji dio svog automobila postavio ne pripadajuću registarsku pločicu pa je prijavljen za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda ali i krivotvorenje. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene