Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Policajcu prijetio smrću

Split: Pritvoren zbog posjedovanja oružja i zloporabe droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog triju kaznenih djela - prijetnje, nedopuštenog posjedovanja oružja i zloporabe opojnih droga policija je u istražni centar Županijskoga suda u Splitu privela 46-godišnjaka, kojega je istražni sudac nakon ispitivanja pritvorio, potvrdila je glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević-Gudelj.

Inspektori za droge zatekli su u ponedjeljak oko 17 sati u Šižgorićevoj ulici 46-godišnjaka kod kojega su pronašli 10 mililitara heptanona i pet tableta 'Prazine'. Tijekom uhićenja, navodi policija, 46-godišnjak je policajcu prijetio smrću. Policija je također u jučerašnjoj premetačini stana 46-godišnjaka na Trsteniku, u Splitu, pronašla 206,8 grama plastičnog eksploziva, tri ručne bombe, 40 centimetara sporogorećega štapina s detonatorskom kapislom, 28 komada raznog streljiva i 17 patrona za lovačku pušku promjera 12 milimetara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Kriminalističkom obradom utvrđena je osnovana sumnja da je 46-godišnjak još 3. prosinca u Dubrovačkoj ulici 40-godišnjaku iz Splita prodao oko 7 grama heroina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene