Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Učenika koji je završio sedmi razred Osnovne škole 'Ravne njive' u Splitu napala je i pretukla lokalna skupina problematičnih mladića.


Dječak, inače odličan učenik mirne naravi, čekao je na školskom igralištu kolegu koji mu je trebao vratiti bilježnicu. Međutim, ni krivog ni dužnog prije su ga dohvatili ratoborni mladići koji su ga počeli tući, prenosi Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Slika nije dostupna Nasilnik pogodio profesora šakom u glavu, razredne kolege ga naglavačke izbacile sa sata Slika nije dostupna VIDEO Evo što su sestre učinile nasilnicima u autobusu!

Glavni u skupini je počeo tući dječaka, a ostali su prilikom njegovog iživljavanja navijali. Napadnuti učenik je trpio udarce sve dok se nije uspio istrgnuti i pobjeći. 14-godišnji dječak kod kuće se pojavio sav u krvi koja mu je i tekla iz nosa, a ruke i noge su mu bile pune masnica. Majka ga je odvela na Hitni kirurški prijam gdje je mu utvrđen prijelom nosne kosti s pomakom te je odmah operiran.

Očevici kažu da je tučnjavu gledao i čuvar koji nije poduzeo apsolutno ništa, već je i navijao dok je učenik ležao na podu. Dječakova majka je ogorčena i neće odustati od traženja kazne za napadača. Dotična skupina poznata je po iživljavanju na mlađoj djeci, a u policiji su rekli da je identitet napadača poznat.