Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje okolnosti ranjavanja

Split: Iz vatrenog oružja teško ranjena djevojka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija od jutros istražuje okolnosti u kojima je iz vatrenog oružja teško ranjena 24-godišnja djevojka koju je danas oko 10,35 sati na Hitni kirurški prijem splitske bolnice automobilom dovezao muškarac, doznaje se u splitskoj policiji.

Prema za sada dostupnim informacijama, danas oko 10,35 sati na Hitni kirurški prijem splitske bolnice muškarac je automobilom dovezao 24- godišnju djevojku koja je, kažu u policiji, dovezena s ranom zadobivenom vatrenim oružjem i trenutačno je na liječničkoj obradi. Zadobila je teške tjelesne ozljede, ali dežurni liječnici smatraju da je izvan životne opasnosti.

U tijeku je policijski očevid u stanu u Vukovarskoj ulici u Splitu gdje je djevojka i ranjena, a s policijskim službenicima je i muškarac koji je djevojku automobilom dovezao u bolnicu. (Hina)

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene