Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Splitu

Dijete preminulo igrajući se u igraonici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petogodišnje dijete preminulo je za vrijeme igre s drugom djecom u jednoj splitskoj igraonici.

Tragični događaj zbio se nešto iza 18 sati u dječjoj igraonici na Poljudu pod zasad neutvrđenim okolnostima. 'Na terenu su policijski djelatnici koji uz nazočnost istražne sutkinje obavljaju očevid', rekla je za Dnevnik.hr Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život

Dječak je, kako se neslužbeno doznaje, pronađen u besvjesnom stanju nakon čega je pozvana hitna pomoć. Iako mu je pomoć brzo pružena, u splitskoj bolnici su mogli samo konstatirali smrt dječaka.

Prema pisanju pojedinih medija, dječak je kolabirao usred igre na trampolinu. Prema neslužbenim informacijama, prostor igraonice je pod videonadzorom, no još nije poznato je li snimljeno nešto što bi moglo pomoći u rasvjetljavanju okolnosti koje su dovele do ove tragedije. (T.Š./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene