Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga ulovila

Šou na Istarskom ipsilonu! Krivudao po cesti, bacao predmete, maltretirao psa, vrijeđao policajce

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vozač je vozio prebrzo, krivudao je po cesti, kroz prozor je bacao razne predmete, a u jednom trenutku je otvorio vrata i ispružio ruku u kojoj je držao manjeg psa.

Pazinska je policija u ponedjeljak uhitila muškarca koji je ugrožavao sigurnost drugih sudionika u prometu na Istarskom ipsilonu.

Policija je oko 12:20 zaprimila dojavu koncesionara da se u tunelu Učka jedno vozilo polukružno okrenulo i da krivuda tunelom. Policijski službenik je kod izlaza Cerovlje uočio vozilo Renault, riječke registracijske oznake te je dao znak vozaču da se zaustavi, no on je povećao brzinu i nastavio vožnju prema Kanfanaru, ugrožavajući pritom druge sudionike u prometu.

Vozač je vozio prebrzo, krivudao je po cesti, kroz prozor je bacao razne predmete, a u jednom trenutku je otvorio vrata i ispružio ruku u kojoj je držao manjeg psa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještava policija U prometnoj nesreći u Zagrebu ozlijeđeno dijete: Udario ga je automobil, prevezeno u bolnicu

Pročitajte i ovo Nesreće u prometu, ilustracija - 2 Brzina, alkohol... Produženi vikend donio rekordere za volanom i odnio tri života: Stručnjak upozorava na veliku opasnost u tunelima

Kod Kanfanara je iz automobila počeo izlaziti gusti dim te se vozilo zaustavilo, a policajci su uhitili vozača uz primjenu sile, jer je pruža otpor. Vozač je pritom lakše ozlijeđen.

Prilikom policijskog postupanja vozač je vrijeđao i omalovažavao policajce, a utvrđeno je kako se radi o 35-godišnjaku, za kojim je već raspisana potraga radi uhićenja.

Zbog stanja u kojem se nalazio, 35-godišnjak je prevezen u pulsku bolnicu, a nakon što bude otpušten, policija će nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela i prekršaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene