Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše ozlijeđen policajac

Solin: Pijan joj napao obitelj, a ona 'sprejem' napala policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog napada na dvoje članova obitelji 27-godišnjakinje policija je noćas kod Solina uhitila pijanog 39-godišnjeg muškarca, u čijem je automobilu našla gomilu hladnog oružja, inače 'popularnih' rekvizita za navijačko nasilje (nož, palica, šipka, sprej, bokser), a privedena je i ta 27-godišnjakinja jer je policajce pošpricala sprejem.

U PU splitsko-dalmatinskoj jutros se doznaje kako je do izgreda došlo oko pola sata nakon ponoći, kada je 39-godišnjak u alkoholiziranom stanju (1,2 promila) došao pred kuću, na širem solinskom području, u kojoj živi 27-godišnjakinja, s kojom je navodno u vezi. Tamo je prvo vikao, a zatim i fizički napao dvoje članova njezine obitelji.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Intervenirala je solinska policija, a 27-godišnjakinja je ničim izazvana sprejem pošpricala policajce, od kojih je jedan lakše ozlijeđen.

Policija je potvrdila da je u automobilu 39-godišnjaka pronašla više sprejeva, drvenu palicu, metalnu šipku, nož i bokser.

>> Zadar: Petorica maloljetnicu prisilili na spolni odnos

Oboje izgrednika privedeni su zbog narušavanja javnoga reda i mira te napada na policiju, koja nastavlja kriminalističko istraživanje nakon kojega će protiv osumnjičenih podnijeti kaznene prijave. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene