Obavijesti Video Pretražite Navigacija
priveli ga zbog prijetnje

Šok u Zagrebu: Muškarac preminuo tijekom ispitivanja u policiji

MUP u Heinzelovoj
MUP u Heinzelovoj Foto: Ronald Gorsic/Cropix
Za vrijeme provođenja kriminalističkog istraživanja u Zagrebu 46-godišnjaku je pozlilo i preminuo je.

U službenim prostorijama policije u Heinzelovoj ulici za vrijeme provođenja kriminalističkog istraživanja zbog prijetnje 46-godišnjaku je pozlilo. Kako je izvijestila zagrebačka policija, unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći muškarac je preminuo.

Kriminalističkom istraživanju prethodio je događaj tijekom jutarnjih sati na području Trešnjevke kada je postupanje policije zatražila jedna žena zbog ponašanja 46-godišnjaka na ulici, jer je "iskazivao da će nauditi drugima, kao i samom sebi".

"Za vrijeme postupanja policijski službenici nisu uporabili tjelesnu snagu prema muškarcu, već su mu preventivno stavljena sredstva za vezivanje, potom je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći", objavila je policija.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć: Ilustracija Austrijski državljanin Hitna intervencija u luci: Pao niz stepenice u plovilu, preminuo od ozljeda

Nakon pregleda otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, dok se i dalje utvrđuju sve okolnosti.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene