Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudac odobrio

Slučaj Paravinja: Odobreno saslušanje 12 novih svjedoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Igor Ninić odobrio je dopunu istrage protiv Dragana Paravinje (43) osumnjičenog za ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički kraj Drniša, u kojem će ispitati još 12 novih svjedoka, doznaje se na tom sudu u Šibeniku.

Svjedoci koji bi se uskoro naći pred istražnim sucem su iz Zagreba, Karlovca, Zadra i Splita, te iz Posušja u BiH. Od 12 svjedoka, dva će se pred sucem naći prema prijedlogu odvjetnika obitelji Bilić Vinka Ljubičića, no još nije poznato tko su oni, niti kakvim saznanjima o slučaju raspolažu.

U priopćenju koje je medijima poslao istražni sudac Ninić kratko stoji da će se jedan svjedok ispitati u vezi s okolnostima kaznenog djela silovanja u pokušaju na području Omiša za koje je Paravinja osumnjičen, a ostali svjedoci svoj iskaz će davati vezano uz slučaj Antonije Bilić.

Još uvijek nisu ispitani svjedoci iz Srbije i BiH, iako je šibenski županijski sud izdao zamolnicu za njihovo saslušanje. Osumnjičenom Paravinji istražni je sudac šibenskoga suda 26. kolovoza produljio pritvor za još 30 dana. (Hina)

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Slika nije dostupna Slijedeći navode Paravinje Na potragu za Antonijom Bilić država potrošila 2,5 milijuna kuna

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene