Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slovenci potvrdili: Ubijeni je Jure Bajda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako DNK analiza još nije obavljena, slovenska policija potvrdila je identitet ubijenog 22-godišnjeg mladića, čije je tijelo prošli tjedan pronađeno u Moslavačkoj Slatini. Radi se o Slovencu Juri Bajdi, sinu savjetnika uprave Petrola, koji je prije 15 dana bio otet u Ljubljani.

Njegova likvidacija povezuje se s albanskim narkomiljeom, no policija detalje oko ubojstva još uvijek ne želi razotkriti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Greška u Bruxsellu Manneken Pis u hrvatskoj nošnji! Slika nije dostupna Janša je za prijevremene izbore Slovenska vlada ostala bez većine

Sve pojedinosti oko stravičnog ubojstva 22 -godišnjeg mladića, sina savjetnika uprave Petrola, hrvatska i slovenska policija strogo čuvaju od očiju javnosti.

'Detalji objektivnih okolnosti ubojstva su poznati, no ne mogu vam ih povjeriti', kaže Aleksandar Jevšek iz slovenske policije.  

Policija je potvrdila tek da su višednevna nagađanja medija da se radi o slovenskom državljanu Juri Bajdi, koji je 19. lipnja otet na području Ljubljane, točna.

'Mogu potvrditi da se radi o toj osobi, iako po meni poznatim podacima DNK analiza nije bila izvedena', dodaje Jevšek. 

u međuvremenu, dok javnost čeka na rezultate kriminalističke obrade, javila nam se supruga Vukdedoviča, jednog od pritvorenih i osumljičenih za Bajdino ubojstvo. Njen suprug, tvrdi, nije povezan s narkomiljeom.

'Previše voli svoje djete i mene da bi se upuštao u kriminalne poslove', kaže Urška, supruga Vitorija Vukdedovića .

S ubijenim se pak, po njenim riječina poznavao već duže vrijeme

' Više puta su išli negdje na piće. Kad god je Jure nešto trebao, oslonio se na mog supruga', obkasnila je Vukdedevićeva supruga.

Ni hrvatska ni slovenska policija još uvijek službeno nisu potvrdile informaciju, da je otkupnina za ubijenog mladića u iznosu 200 000 eura bila predana otmičarima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene