Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tridesetdevetogodišnja Splićanka, koja je s autom sinoć sletjela kod Dubaca blizu Omiša u provaliju duboku 25 metara i tamo ostala sve do jutros, ostala je živa, izvijestila je splitska policija.


Kako se žena još nalazi na obradi na Hitnom kirurškom odjelu Kliničkoga bolničkog centra (KBC) u Splitu, još se ne zna kakve je ozljede zadobila.

Vezani članci Kaciga glavu čuva Za dlaku izbjegli smrt, a sve zahvaljujući tome što su nosili kacige! Fail ''Majmune, tko ti je dao vozačku?!'' Takvu bahatost u prometu treba najoštrije kazniti

Nesreća se dogodila sinoć kad je Splićanka, vozeći se u twingu' prema Omišu, nekoliko metara nakon zavoja kod Dubaca sletjela s ceste u provaliju. Tada je mobitelom u pomoć pozvala svoju obitelj, a kako joj se u međuvremenu ispraznila baterija, nije se više mogla nikomu javiti.

Potraga za njom potrajala je gotovo cijelu noć, a pronađena je prije podne oko 10,30 sati. Iz provalije su je izvukli pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS), djelatnici Hitne medicinske pomoći i vatrogasci koji su morali izrezati lim automobila kako bi ju mogli izvući iz njega. (Hina)