Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula od posljedica nesreće

Sletjela s ceste u kanal pa u autu ležala tri sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vinkovačkoj Općoj bolnici jutros je od posljedica prometne nesreće koja se dogodila sinoć na autocesti A3 kod Bošnjaka nedaleko Županje, preminula 37-godišnja državljanka Srbije B.N. iz Beograda, izvijestila je Vukovarsko-srijemska policijska uprava.

Srbijanska državljanka B.N. vozila se autocestom u osobnom automobilu 'škoda' beogradskih registracijskih oznaka, iz Zagreba prema graničnom prijelazu Bajakovo, a dolaskom kod mjesta Bošnjaci zbog još uvijek neutvrđenih razloga, automobilom je sletjela s autoceste u odvodni kanal, probivši zaštitnu ogradu, doznaje se od glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske Krunoslava Žgele.

Pročitajte i ovo Dijana Aničić, Udruga Anđeli Djevojčica preminula u Splitu Predsjednica udruge Anđeli slomila se u Dnevniku Nove TV: "Majka i baka su dale sve od sebe. Netko mora tim ljudima pružiti predah" Slika nije dostupna O slučaju preminule djevojčice Ravnateljica splitskog Centra za socijalnu skrb: "Nije bilo naznaka da su roditelji bili nasilni i zanemarivali dijete"

Prometna nesreća se dogodila oko 19 sati, a osobno vozilo u odvodnom kanalu primijetili su oko 22 sata djelatnici Hrvatskih autocesta, kazao je Žgela, dodajući kako osim B.N. u osobnom automobilu nije bilo drugih osoba. S teškim tjelesnim ozljedama B. N. je kasno sinoć prevezena u Opću bolnicu Vinkovci u kojoj je jutros preminula.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene