Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U vinkovačkoj Općoj bolnici jutros je od posljedica prometne nesreće koja se dogodila sinoć na autocesti A3 kod Bošnjaka nedaleko Županje, preminula 37-godišnja državljanka Srbije B.N. iz Beograda, izvijestila je Vukovarsko-srijemska policijska uprava.


Srbijanska državljanka B.N. vozila se autocestom u osobnom automobilu 'škoda' beogradskih registracijskih oznaka, iz Zagreba prema graničnom prijelazu Bajakovo, a dolaskom kod mjesta Bošnjaci zbog još uvijek neutvrđenih razloga, automobilom je sletjela s autoceste u odvodni kanal, probivši zaštitnu ogradu, doznaje se od glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske Krunoslava Žgele.

Vezani članci Konferencija za medije Nacionalnog stožera - 1 Majka 12-godišnjakinje koja je preminula: ''Rečeno nam je da nema sumnje da je bilo što drugo prisutno'' Irena Vrkljan U 91. godini preminula hrvatska književnica i prevoditeljica Irena Vrkljan

Prometna nesreća se dogodila oko 19 sati, a osobno vozilo u odvodnom kanalu primijetili su oko 22 sata djelatnici Hrvatskih autocesta, kazao je Žgela, dodajući kako osim B.N. u osobnom automobilu nije bilo drugih osoba. S teškim tjelesnim ozljedama B. N. je kasno sinoć prevezena u Opću bolnicu Vinkovci u kojoj je jutros preminula.