Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna drama kod Garešnice

FOTO/VIDEO Plin šikljao u vis: Automobil sletio u dvorište i pokidao dovod, vatrogasci sprječavali eksploziju

Auto sletio s ceste u Hercegovcu
Auto sletio s ceste u Hercegovcu Tomislav Kunješić, JVP Garešnica
Aktualno Galerija Auto sletio s ceste u Hercegovcu Auto sletio s ceste u Hercegovcu Foto: Tomislav Kunješić, JVP Garešnica Auto sletio s ceste u Hercegovcu Auto sletio s ceste u Hercegovcu Foto: Tomislav Kunješić, JVP Garešnica +0 Auto sletio s ceste u Hercegovcu Galerija 1/3 >>
Automobil je sinoć u 23:30 sletio s ceste i udario u vod za plin. Vatrogasci su odmah evakuirali stanare obiteljske kuće i isključili struju.

Mirnu nedjelju navečer u Hercegovcu pokraj Garešnice prekinuo je udarac. Automobil je pola sata prije ponoći sletio s ceste, uletio u dvorište obiteljske kuće i udario vod za plin.  

Plin je počeo šikljati. Na mjesto događaja odmah su stigli vatrogasci. U trenutku udara u kući su spavali vlasnici, stariji gospodin i gospođa.

 

"Njih smo odmah evakuirali. Kažu da se čulo kad je lupilo. Mi smo brzo osigurali auto kako ne bi došlo do eksplozije, iskopčali struju na kući i mlazom razbijali eksplozivnu smjesu. Dovod je pukao u zemlji, a plin je sukljao prema krovu", rekao nam je Tomislav Kunješić, zapovjednik JVP-a Garešnica.

"Dečki iz Komunalca stigli su odmah poslije nas. Prvo su isključili plin za cijelu ulicu, a odmah tijekom noći došli su s bagerom kako bi sanirali situaciju. Svaka im čast, nisu čekali jutro", dodaje Kunješić.

Pročitajte i ovo Ursula von der Leyen "imamo sjajnu suradnju" Von der Leyen obećala pomoć Srbiji u prevladavanju energetske krize: "Budućnost Srbije je u EU"

Pročitajte i ovo Bojler - ilustracija PRIPREMITE SE NA VRIJEME Opreza nikad dosta: Plinara uputila apel građanima uoči ogrjevne sezone

Još se ne zna kako je došlo do prometne nesreće, ali Kunješić pretpostavlja da bi krivac mogla biti magla.

U JVP-u Garešnica kažu kako u nesreći nitko nije stradao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene