Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slatina: Žena izgorjela paleći kukuruzište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paleći kukuruzište blizu svoje obiteljske kuće u Bukovačkom Antunovcu pokraj Slatine, danas je popodne smrtno stradala 65-godišnja Dragica Obradović.

Njezin suprug Mile pokušao joj je pomoći, ali je zadobio opekline po licu i tijelu. Pomoć mu je pružena u slatinskom Domu zdravlja. 

Supružnici su odlučili pokupiti klipove kukuruza zaostale u polju nakon berbe i spaliti biljne ostatke na zemlji, ali je oko 14 sati zapuhao vjetar pa se vatra počela nekontrolirano širiti. Dvoje starih ljudi uplašilo se da će zahvatiti susjednu njivu, na kojoj visoka kukuruzovina nije posječena, pa su je pohitali gasiti, ali je plamen zahvatio Dragicu i ona je pala na zemlju.

Kad je njezin suprug vidio da se Dragica bori s vatrom, odmah je, i sam zahvaćen plamenom, priskočio da joj pomogne, no kad je stigao do nje, gotovo sva njezina odjeća već je izgorjela i nesretna je žena od vatre i dima preminula.

Požar su ugasili pripadnici slatinske Javne vatrogasne postrojbe, a očevid su obavili službenici Policijske postaje u Slatini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene