Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Skrivio nesreću pijan, bez vozačke i u tehnički neispravnom vozilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 22-godišnjaka s područja Šibenika bit će podnesena kaznena prijava jer je vozeći tehnički neispravno vozilo bez vozačke dozvole i u pijanom stanju skrivio prometnu nesreću, u kojoj su dvije osobe teže, a tri lakše ozlijeđene, izvjestio je pomoćnik načelnika Prometne policije u Šibeniku, Živko Čičmir Vestić.

Prometna nesreća se dogodila sinoć oko 22,30 sati na državnoj cesti D33, a očevidom je utvrđeno da je 22-godišnjak u krvi imao 1,8 promila alkohola.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez vozačke dozvole Vozačku je dobio 18. rujna, a već je imao 73 prekršaja Slika nije dostupna Vozio bez vozačke dozvole Od posljedica nesreće umro 82-godišnji mopedist

On je bez položenog vozačkog ispita vozio osobni automobil yugo 45, kojemu je istekao tehnički pregled.

Zbog neprilagođene brzine, vozeći iz smjera Drniša prema Šibeniku, kod brda Trtar 22-godišnji vozač izgubio je nadzor nad vozilom koje je sletjelo s kolnika u provaliju od oko četiri metra.

Pritom je teške ozljede zadobio 18-godišnji putnik u vozilu te je prevezen na Odjel intenzivne skrbi Opće bolnice u Šibeniku i život mu je ugrožen.

Teško je ozlijeđen i 19-godišnji mladić te je prevezen u KBC u
Zagrebu. Dvadesetdvogodišnji vozač i još dva putnika u vozilu, u dobi od 24 i 18 godina, lakše su ozlijeđeni, navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene