Obavijesti Video Pretražite Navigacija
McDonald's u Šibeniku

Skandalozno: Pokraj tijela mrtve žene sat i pol prodavali hranu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju navečer u McDonald'su u Šibeniku jedna je turistkinja umrla od infarkta. Tijelo je prekriveno plahtom i ostavljeno u blizini pulta do dolaska mrtvozornika.

49-godišnja državljanka BiH došla je u nedjelju oko 19 sati u šibenski McDonald's sa suprugom i kćeri. Nakon što su naručili počela se žaliti na bol u prsima i ubrzo se srušila. Suprug je nazvao Hitnu pomoć, no ženi nije bilo spasa. Umrla je od infarkta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Ilustracija Ne zna se uzrok smrti Tijelo poduzetnika iz BiH pronađeno u parkiranu automobilu

>> Vis: Čehinji pozlilo pa preminula tijekom spuštanja s brda Hum 

Tijelo nesretne žene je prekriveno plahtom i ostavljeno u blizini pulta do dolaska mrtvozornika. Dok je ožalošćena obitelj jecala djelatnici McDonald’sa su, prema izjavama svjedoka, kao da se ništa nije dogodilo pekli i prodavali hamburgere. Mrtvozornik je stigao nešto iza 19 sati.

U McDonald'su pak opovrgavaju da su radili i prodavali hranu dok je pokojnica bila u restoranu. Tvrde kako je restoran ponovno otvoren tek nakon što je odvezeno tijelo te da gosti cijelo vrijeme nisu mogli ući te da je radio jedino McDrive. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene