Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sjekirom na brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
31-godišnji Stipe Šuljić iz Bibinja kazneno je prijavljen zbog pokušaja teškog ozljeđivanja i prijetnje, te je priveden istražnom sucu u Zadru koji mu je odredio zadržavanje od 48 sati.

U nedjelju oko 14 sati u svojoj kući u Bibinjama napao je 23-godišnjeg brata Ivana. Nakon toga je sjekirom oštetio očev automobil te ulazna vrata i inventar u kući. Potom je sjekirom zaprijetio bratu da će ga ubiti te ga udario drškom sjekire po glavi i lakše ozlijedio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Intervenirala policija Rastrojeni maloljetnik lupao sjekirom po domu i prijetio smrću odgojitelju Ilustracija Okršaj na dvorištu Nećak nožem napao strica, a onda je njegov sin uzeo sjekiru: 20-godišnjak se bori za život

Stipu Šuljića ubrzo je uhitila policija i privela ga u postaju, gdje mu je izmjereno čak 2,5 promila alkohola u krvi. Osumnjičeni je i ranije prijavljivan zbog nasilja i često se sukobljava s bratom, a prije sedam mjeseci pokušao je usmrtiti svoga djeda i baku zaprijetivši im pištoljem.

Njegov djed tada nam je kazao da ga se boje jer je vrlo agresivan kada popije, te da od svoje 13. godine ima problema s drogom i alkoholom.  

Prekršajno je prijavljen po Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene