Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sisak: Uhićen pljačkaš pošte

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Petrinji je jučer uhićen 32-godišnjak s područja Siska kojega policija osnovano sumnjiči da je 12. kolovoza ove godine opljačkao poštanski ured u prigradskom mjestu Topolovcu i ukrao 124 tisuće kuna, te će tijekom popodneva biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku.

Pretragom objekata u Sisku i Petrinji, kojima se osumnjičeni koristio, policija je pronašla odjeću koju je nosio u vrijeme pljačke poštanskog ureda, kao i baseball palicu koju je koristio u pljački. Utvrđeno je da je ukradenim novcem kupio automobil, mobitel, nakit i druge vrijednosti, dok je veći dio novca iskoristio za vraćanje dugova i na kockanje.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je

Kriminalističku obradu obavili su policijski službenici Odsjeka općeg kriminaliteta Policijske uprave sisačko-moslavačke i Policijske postaje Sisak.

Policija osnovano sumnjiči 32-godišnjaka da je 12. kolovoza 2008. oko 10 sati u poštanskom uredu na Trgu hrvatskih dragovoljaca u Topolovcu opljačkao poštanski ured, obučen u crnu majicu dugih rukava, crnu trenirku i maskiran crnom majicom omotanom oko glave.

Razbojstvo je počinio pokazavši 34-godišnjoj poštanskoj djelatnici drvenu palicu i plastični pištolj, te ju je primorao da mu preda novac.

Uhićeni 32-godišnjak priznao je da je počinio pljačku, a svi pronađeni predmeti, kao i protupravno stečena imovina, oduzeti su mu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene