Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za njim

Sisak: Posvađao se sa ženom pa zapalio stan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nako svađe s ukućanima stari je policijski znanac zapalio svoj stan u Sisku.

Sisačka policija traga za muškarcem za kojega sumnja da je nakon svađe s ukućanima, koji su zbog obiteljskog nasilja pozvali i policiju, u ponedjeljak zapalio svoj stan u Ulici Andrije Hebranga.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba

Požar u stanu izbio je oko 18 sati, a širenje vatre, koja je zahvatila jednu sobu i kupaonicu, na susjedne stanove spriječeno je brzom intervencijom vatrogasaca.

Neslužbeno se doznaje da je stan, nakon sukoba s ukućanima, zapalio njegov vlasnik Hase Mahmutagić (67), inače stari policijski znanac.

Vatrogasci iz gorućega stana spasili baku i unuka

Prije izbijanja požara njegov sin je prije toga pozvao policiju zbog obiteljskog nasilja. Mahmutagić je je navodno zaprijetio supruzi da će u slučaju da pobjegne od kuće zapaliti stan. Supruga je pobjegla, a on je prijetnju ostvario. Međutim, za dolaska policije počinitelj više nije bio u stanu, jer je i on pobjegao pa policija za njim još uvijek traga.

Za vrijeme intervencije jednom je policajcu pozlilo od udisanja dima pa mu je pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

Mahmutagić je već godinama poznat po nasilju i brojnim drugim kaznenim djelima, među kojima je i ubojstvo. Zbog toga je u nekoliko navrata kazneno prijavljivan i kažnjavan pa je često boravio u zatvoru. Susjedi svjedoče kako ih je znao maltretirati i prijetiti im pa su ga se svi bojali. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene