Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sisak: Dječak poginuo na rolama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko osam sati i 35 minuta u sisačkoj Strossmayerovoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 14-ogodišnji dječak.

Nesretni dječak kretao se preko pješakog prijelaza kad je pred kraj prijelaza na njega naletio vozač karavana sisačkih registracijskih oznaka iz pravca Petrinje koji se uspio zaustaviti tek 15-ak metara nakon udarca u dječaka. 

Pročitajte i ovo Nesreća u Sisku - 3 Žena poginula na mjestu Poznati detalji stravične nesreće u Sisku: "Auto je totalka, čak je motor ispao" Roman Rosavec Zlouporaba položaja HDZ-ov dožupan prijatelju nabrijao Audi na račun Županije: U zatvor neće, radit će za opće dobro

Iako je kratko vrijeme nakon nesreće dječak bio pri svijesti te se žalio na bolove u glavi, ubrzo je pao u nesvijest i preminuo na putu do sisačke Opće bolnice. 

Inače, na lijevoj prometnoj traci iz pravca Petrinje jedno se vozilo već bilo zaustavilo da propusti dječaka na prijelazu no vozač karavana to nije učinio i u punoj ga brzini udario s desnim prednjim dijelom vozila.

Istražni sudac i državni odvjetnik su na terenu te će utvrditi okolnosti ove teške prometne nesreće koja je odnijela jedan mladi život.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene