Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Višemjesečno maltretiranje

Sin maltretirao i teško ozlijedio 71-godišnju majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda priveden je 32-godišnji Zagrepčanin koji je nakon višemjesečnog psihičkog maltretiranja napao i teško ozlijedio 71-godišnju majku.

Psihička tortura sina nad majkom u stanu na zagrebačkoj Trešnjevci trajala je gotovo šest mjeseci, a nasilje je, prema policijskim podacima, kulminiralo početkom svibnja kada je sin nasrnuo na majku i teško je ozlijedio.

No, ona ni tada nije zvala policiju, a nasilnika je odlučila prijaviti tek nakon posljednje svađe, tjedan dana nakon što ju je ozlijedio.

U policijskoj kaznenoj prijavi 32-godišnji Zagrepčanin tereti se za dva kaznena djela - nasilničko ponašanje i nanošenje teške tjelesne ozljede, izvijestila je policija. (Hina)

Pročitajte i ovo Bruna Papić i Jakov Aranza - 1 Što poduzeti? Djelatnici Hitne svakodnevno se nose s potencijalno opasnim situacijama: "Nasilje se događa stalno, prijetnje, ucjene, uvrede, psovke" ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene