Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Siguran sam da bi me ubio da nije dobio novac'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjenceslav Arambašić, 31-godišnji sin poznatog osječkog odvjetnika Radoslava Arambašića, u intervjuu za Novu TV izjavio je kako je bio siguran da će ga otmičar ubiti ako se ne ispune njegovi zahtjevi.

- Kad preko puta stoji osoba s pištoljem uperenim izravno u vas i prstom na okidaču i pritom zbog cijele situacije postaje sve nervoznija i nervoznija, nemate previše razloga nadati se najboljem. Bio sam siguran da će ostvariti svoju prijetnju, povjerio je našoj osječkoj ekipi Vjenceslav Arambašić. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Arambašić: 'I dalje mi prijete' Slika nije dostupna 'Selotejp': U petak očevid srušene kuće

Mladi odvjetnik ističe da on, njegova obitelj i odvjetnički ured njegova oca nikada nisu bili u privatnom ili poslovnom odnosu s otmičarem Viktorom Toljem, iako se neslužbeno spominje posredna veza između odvjetničkog ureda i osobe koja je s Toljem navodno bila u nekim poslovnim kombinacijama.

Podsjetimo, Vjenceslava i njegovog prijatelja Viktor Tolj oteo je u utorak oko 10 sati ujutro u odvjetničkom uredu njegova oca.

Pola sata kasnije Arambašićevog prijatelja, koji ima srčanih tegoba, pustio je na slobodu, no inzistirao je na otkupnini za Vjenceslava.

Nakon što je dobio novac pobjegao je, no ubrzo su ga uhitile specijalne snage osječke policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene