Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šibenik: Silovao vlastitu 14-godišnju kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku priveden je 36-godišnji muškarac iz Šibenika zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjiva djela silovanja i rodoskvrnuća te zapuštanja i zlostavljanja u obitelji, potvrđeno je danas u šibensko-kninskoj Policijskoj upravi.

Osumnjičenom 36-godišnjaku određena je 48-satna mjera zadržavanja u pritvoru, a slučaj je preuzeo sudac za mladež koji će odlučiti o daljnjem zadržavanju u pritvoru, doznaje se u šibenskoj policiji.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Osumnjičeni muškarac je, kako neslužbeno navode neki mediji, silovao svoju 14-godišnju kćer koja ga je prijavila policiji. Živio je u nevjenčanu braku s 40-godišnjakinjom te su imali osmero djece.

Na u policiji nisu htjeli ni potvrditi ni zanijekati te tvrdnje. Po riječima glasnogovornice šibenske policije Marice Kosor počinjenim kažnjivim djelima oštećeno je više osoba te zbog zaštite žrtava policija u dogovoru sa šibenskim Županijskim državnim odvjetništvom ne može govoriti o pojedinostima tog slučaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene