Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Putnica (18) poginula, vozačica (25) teško ozlijeđena: Policija objavila detalje nesreće kod Čavoglava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u nedjelju kod Čavoglava poginula je putnica (18), dok je vozačica (25) teško ozlijeđena.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 15:40 na cesti Čavoglave-Crivac kod mjesta Kljaci, poginula je 18-godišnja putnica u osobnom vozilu Mercedes splitskih registracija, dok je 25-godišnja vozačica teško ozlijeđena, izvijestila je u ponedjeljak šibenska policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Mercedes je vozio iz smjera Drniša prema Splitu. Prometna nesreća dogodila se kada je 25-godišnja vozačica Mercedesa zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom po izlasku iz nepreglednog zavoja te prešla u suprotnu traku. Pritom se njezino vozilo sudarilo s teretnim automobilom Fiat Hrvatske vojske koje se kretalo suprotnim trakom, a vozio ga je 23-godišnjak.

Uslijed sudara Mercedesa se zanio i naletio na osobni automobil Kia šibenskih registracija, navela je šibenska policija nakon očevida.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 18-godišnja suvozačica u Mercedesu, a vozačica je teško ozlijeđena i zadržana na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Split. Vozač teretnog vozila Fiat HV-a i 32-godišnja vozačica Kije lakše su ozlijeđeni.

Protiv 25-godišnje vozačice osobnog vozila Mercedes bit će podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene