Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbodena žena hitno operirana

Krvava pljačka u Šibeniku: 'Bilo je kao u horor filmovima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred Šibenika u jednoj trgovini prilikom pljačke, lopov je nožem izbo djelatnicu. Krvava pljačka dogodila se oko 17 sati.

Djelatnica poslovnice poznatog trgovačkog lanca izbodena je nožem tijekom pokušaja pljačke dućana u Šibeniku oko 17 sati, piše Šibenik.In.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

>> Opljačkao poslovnicu za otkup zlata i srebra

Nakon što je ozlijedio djelatnicu, razbojnik je pobjegao. Fotografije s mjesta događaja pokazuju kako je ispred trgovine sve puno krvi. Djelatnica je, prema pisanju šibenskog portala, krvava dotrčala do obližnje prodavaonice elektroničkom opremom.

Svjedok je za šibenski portal izjavio kako je imala jako puno rana po rukama, tijelu i glavi. Ubrzo je došla Hitna pomoć i ženu prevezla u šibensku Opću bolnicu. U bolnici je operirana, doznaje se u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

'Bilo je kao u horor filmovima. Ne mogu vjerovati što se to u našem gradu događa', rekao je, za Šibenik.In, trgovac koji je prvi priskočio u pomoć ženi.

Istragu je od policije preuzelo Županijsko državno odvjetništvo. 'Djelatnicu trgovine u Ulici Stjepana Radića, nepoznati je razbojnik teže ozlijedio nožem popodne oko 17 sati, a slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo', potvrdio je Željko Kalabrić, glasnogovornik šibenskog DORH-a. Policija traga za nepoznatim pljačkašem, kazao je Kalabrić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene