Policija u dvorištu kuće u Šibeniku, gdje je muškarac prijetio samoubojstvom (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Policija u dvorištu kuće u Šibeniku, gdje je muškarac prijetio samoubojstvom (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Muškarac u dobi od 67 godina zaključao se u utorak rano popodne u kući u Zadarskoj ulici u središtu Šibenika i prijetio samoubojstvom.


Od 13 sati ispred kuće su bile sve hitne službe, a u dvorište kuće popodne su ušli i pripadnici interventne policije. U kuću su ušli i predstavnici lokalnih braniteljskih udruga, jer muškarac navodno boluje od PTSP-a.

Vezani članci Privođenje osumnjičene za veliki požar kod Šibenika (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Podignuta optužnica protiv žene (53) koja je izazvala požar kod Šibenika: Napravila štetu od gotovo 15 milijuna kuna Temperaturni rekordi (Foto: Dnevnik.hr) Klimatološka jesen, a temperature ljetne: "Polje izgleda kao da je proljeće, a ne jesen"

Sve je potrajalo do kasnih noćnih sati, kad je srećom razriješeno bez komplikacija. "Vezano za jučerašnji događaj u Šibeniku u Zadarskoj ulici obavještavamo vas da je 67-godišnjak noćas, 17. listopada u 4:20 sati dragovoljno izašao iz kuće i predao se policiji, nakon čega mu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Šibenik", kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, prenosi ŠibenikIn.