Policija u dvorištu kuće u Šibeniku, gdje je muškarac prijetio samoubojstvom (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Policija u dvorištu kuće u Šibeniku, gdje je muškarac prijetio samoubojstvom (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Muškarac u dobi od 67 godina zaključao se u utorak rano popodne u kući u Zadarskoj ulici u središtu Šibenika i prijetio samoubojstvom.


Od 13 sati ispred kuće su bile sve hitne službe, a u dvorište kuće popodne su ušli i pripadnici interventne policije. U kuću su ušli i predstavnici lokalnih braniteljskih udruga, jer muškarac navodno boluje od PTSP-a.

Vezani članci Maja Cvjetković (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kako ju 20 godina stariji suprug pušta samu? Maja prošetala u haljini dubokog dekoltea Klinika za infektologiju KBC-a Split (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Neslužbeno doznajemo uzrok trovanja na brodu kod Hvara: "Nakon jela svima nam je pozlilo. Moj prijatelj se samo srušio i udario glavom"

Sve je potrajalo do kasnih noćnih sati, kad je srećom razriješeno bez komplikacija. "Vezano za jučerašnji događaj u Šibeniku u Zadarskoj ulici obavještavamo vas da je 67-godišnjak noćas, 17. listopada u 4:20 sati dragovoljno izašao iz kuće i predao se policiji, nakon čega mu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Šibenik", kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, prenosi ŠibenikIn.