Policija u dvorištu kuće u Šibeniku, gdje je muškarac prijetio samoubojstvom (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Policija u dvorištu kuće u Šibeniku, gdje je muškarac prijetio samoubojstvom (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Muškarac u dobi od 67 godina zaključao se u utorak rano popodne u kući u Zadarskoj ulici u središtu Šibenika i prijetio samoubojstvom.


Od 13 sati ispred kuće su bile sve hitne službe, a u dvorište kuće popodne su ušli i pripadnici interventne policije. U kuću su ušli i predstavnici lokalnih braniteljskih udruga, jer muškarac navodno boluje od PTSP-a.

Vezani članci Dizalice na gradilištu (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL) U šibenskoj tvrtci dvojica radnika pala s dizalice, prevezeni u bolnicu HGSS iz vrtače izvukao mrtvog muškarca (Foto: HGSS) Muškarac upao u 70 metara duboku jamu i poginuo, HGSS izvukao njegovo tijelo

Sve je potrajalo do kasnih noćnih sati, kad je srećom razriješeno bez komplikacija. "Vezano za jučerašnji događaj u Šibeniku u Zadarskoj ulici obavještavamo vas da je 67-godišnjak noćas, 17. listopada u 4:20 sati dragovoljno izašao iz kuće i predao se policiji, nakon čega mu je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Šibenik", kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, prenosi ŠibenikIn.