Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednica krize

Očaj u krizi: Natrpala kolica hranom pa išetala iz trgovine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj u Šibeniku zorno prikazuje kako kriza i teška financijska situacija tjeraju ljude na očajne poteze.

U trgovačkom centru u Šibeniku 25. svibnja žena iz Slivna napunila je do vrha kolica osnovnim prehrambenim namirnicama u vrijednosti 1500 kuna. S kolicima je prošla kraj naplatnog pulta koji nije radio i bez plaćanja napustila trgovinu, potvrdila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Traženo lice Drama u Šibeniku! Policajac zatekao dvojac u pljački, drski lopovi ukrali mu dokumente, a kada su uhićeni svašta se doznalo

Ustanovili su da se radi o 48-godišnjakinji slabijeg imovinskog stanja, koja ima više članova obitelji. 'Ona je objasnila kako ju je na ovaj čin natjerala neimaština i kako nije imala drugog izbora', izvijestila je PU šibensko-kninska.

Do kada je policija došla u kuću 48-godišnjakinje, većina ukradenih prehrambenih proizvoda je bila pojedena. Protiv 48-godišnjakinje slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene