Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše ozljede

Šibenčanin pokušao ubiti suprugu, udario je autom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
48-godišnji muškarac iz Šibenika autom je pokušao usmrtiti suprugu, priopćila je policija.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za teško ubojstvo u pokušaju na štetu 45-godišnje supruge.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Osumnjičeni je 21. siječnja oko 14:10 u Šibeniku došao u Ulicu Stjepana Radića s osobnim automobilom Peugeot 206, šibenskih registracijskih oznaka, s unaprijed stvorenom namjerom da s vozilom usmrti svoju 45-godišnju suprugu zbog narušenih bračnih odnosa.

Tom prilikom osumnjičeni je na nogostupu vozilom udario 45-godišnjakinju, koja je tom prilikom lakše ozlijeđena, priopćila je PU šibensko-kninska.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene