Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija upozorava

Šest bombi odbačeno u kantu za smeće pokraj benzinske crpke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku je u kanti za smeće pronađeno šest bombi i devet komada raznog streljiva.

Čak šest bombi pronašla je u kanti za smeće djelatnica benzinske crpke u Osijeku. Uz ručne bombe, u smeće je, izvijestila je policija, bilo odbačeno i devet komada raznog streljiva. Opasne je naprave otkrila jutros oko pet sati. Policija apelira na građane da ne odbacuju oružje ili eksplozivne naprave.

Pročitajte i ovo Interventna okružila protuprosvjednike - 7 Zadržali prosvjednice Policija se oglasila o incidentu na prosvjedu protiv Hoda za život: "Pokušali su ući među sudionike okupljanja..." Željeznička nesreća u Srbiji Teška nesreća u Beogradu Sudarili se vlakovi u tunelu: Jedan prošao kroz crveno, 13 osoba je ozlijeđeno

>> Predmet kojim je ozlijeđena djevojka u Podstrani je sakriven?

'Pozivamo sve one koji u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Napominjemo da ga ne donose sami u postaju, kako ne bi došlo do njihova aktiviranja i ozljeđivanja, nego da nas obavijeste na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju', ističe glasnogovornica PU osječko-baranjske Ivana Delaš.

Policija će, nastavlja, poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način. Osobe koje ih dragovoljno predaju neće kazneno ni prekršajno odgovarati. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene