Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmanje 320.000 kuna

Šef Zavoda za sudsku medicinu uhićen zbog primanja mita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je počinio kaznena djela primanja mita i zlouporabe položaja i ovlasti, u Rijeci je uhićen hrvatski državljanin (1961.) protiv kojega je USKOK pokrenuo istragu, priopćio je DORH

Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni od rujna 2007. do travnja 2013. u Rijeci u više navrata primio mito od najmanje 320.000 kuna i počinio više kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti kojima je sebi i drugim osobama pribavio protupravnu imovinsku korist od najmanje 480.000 kuna, navodi se u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici DORH-a.

Osumnjičenik će biti ispitan, a USKOK će sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijeti prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika, stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija tisuće eura Pronovjera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci: Policija prijavila još četvero zbog 24.000 eura Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

Prema informacijama Novog lista, riječ je o pročelniku riječkog Zavoda za sudsku medicinu Alanu Bosnaru.

Kriminalističkog istraživanje proveli su USKOK i Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK), navodi se u priopćenju. S riječkog Županijskog suda večeras su potvrdili samo da je u vezi s tim slučajem izdan sudski nalog za pretres. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene