Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero maloljetnika

Sedmero Afganistanaca uhićeno u nedozvoljenom prelasku granice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici vukovarsko-srijemske policije zatekli su i uhitili u nedozvoljenu prelasku državne granice sedmero državljana Afganistana, od kojih je petero bilo maloljetne dobi, te četvero državljana Pakistana.

Sedmero državljana Afgamistana zatečeno je jučer oko 19 sati južno od međunarodnog željezničkog prijelaza u Tovarniku, a četvero državljana Pakistana noćas jedan sat poslije ponoći sjverno od graničnog prijelaza Bajakovo.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su svi nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju i zabrani ulaska i boravka u RH, te je pokrenut postupak vraćanja u Srbiju, iz koje su nezakonito prešli u Hrvatsku.  (Hina)

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene