Hitna pomoć u Tribistovu, BiH
Hitna pomoć u Tribistovu, BiH Foto: DNEVNIK.hr

Mještani, rodbina i prijatelja ispratili su u nedjelju u Posušju na posljednji počinak dvoje mladih ljudi, Mirelu Rezo i Stjepana Jukića, a tijela šestero njihovih kolega koji su također preminuli od gušenja plinom bit će pokopana u ponedjeljak u mjestu Rakitno.


Generalni vikar mostarsko-duvanjske biskupije don Željko Majić rekao je da je cijela Hercegovina u petak uronula u tugu.

Ravnatelj policije Županije zapadnohercegovačke Milan Galić rekao je za medije da je najvjerojatnije osmero mladih preminulou nesretnome slučaju koji se dogodio u novogodišnjoj noći u mjestu Tribistovu kod Posušja.

Tragedija u Posušju - Preminulo osmero mladih ljudi - 4 Otkriveno zašto je stradalo osmero mladih kod Posušja: Koban je bio jedan prozor...

Posušje oplakuje osam mladih života U nedjelju i ponedjeljak pokop mladih iz Posušja, troje od njih studiralo je u Splitu: "Ne pamtim ni kao student ni kao profesor ovoliku tugu"

U subotu je obavljena i obdukcija te su nalazi poslani na toksikološka vještačenja. U ponedjeljak će u mjestu Rakitnu biti pokopana tijela Ivana Miličevića, Stipe Romića, Žane Pavković, Mie Soldo, Stipe Pavkovića i Marije Pavković.