Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozljede opasne po život

Sa 2,28 promila u krvi otac pokušao nožem ubiti sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj drami u zagorskoj općini Petrovsko teško je i po život opasno ozlijeđen 37-godišnji S.P. na kojega je, nakon svađe, kuhinjskim nožem nasrnuo njegov 61-godišnji otac B.P. koji je, kako je utvrđeno, u krvi imao 2,28 promila alkohola u krvi.

Kako se danas doznaje u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj, do sukoba je došlo sinoć oko 22,30 sati u kuhinji obiteljske kuće gdje je otac, nakon svađe, nasrnuo na sina kuhinjskim nožem i teško ga i po život opasno ozlijedio.

Pročitajte i ovo Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Ozlijeđeni sin hitno je prebačen u zabočku bolnicu, a nakon toga u zagrebačku Kliniku za plućne bolesti Jordanovac gdje se liječnici bore za njegov život.

Nakon uhićenja, kod oca je izmjereno 2,28 promila alkohola u krvi i priveden je u zabočku policiju na ispitivanje. Napadača se osnovano sumnjiči da je pokušao ubiti sina. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene