Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utrka na autocesti

S Marina Čolaka istraga proširena i na Dalibora Opačka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvjesto dana nakon prometne nesreće kod čvora Bosiljevo, u kojoj je poginula 20-godišnja Dubrovčanka Ivana Obad, Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu zatražilo je da se istraga koja se vodi protiv 27-godišnjeg Marina Čolaka proširi i na 34-godišnjeg Dalibora Opačka.

Tužiteljstvo vjeruje da su se Čolak u Ferrariju i Opačak u Nissanu prebrzo vozili i utrkivali autocestom. U trenutku kad se Čolak, u čijem je vozilu bila i Ivana Obad, vraćao iz krajnjeg lijevog traka u desni, Opačak je prevelikom brzinom prednjim lijevim stranom Nissana udario u zadnji desni dio Ferrarija. Automobil je udario u rubni kamen, signalizaciju, prevrtao se, zapalio, a na kraju je i eksplodirao spremnik goriva.

Pročitajte i ovo Mario Banožić konačno Podignuta optužnica protiv Marija Banožića, evo kakva mu kazna prijeti Slika nije dostupna Obojica odbacili krivnju Idući tjedan presuda vozačima: U jurnjavi autima autocestom prije 11 godina poginula studentica iz Dubrovnika

Tužiteljstvo za Čolaka traži i dopunu istrage provođenjem rekonstrukcije kao i novo prometno vještačenje jer provedenim nije zadovoljno. Nakon nesreće do tada prijatelji Čolak i Opačak krivnju su prebacivali jedan na drugoga. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene