Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen na željezničkom kolodvoru

Rumunj na Ipsilonu shvatio da nema za cestarinu pa ostavio ukradeni auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pazinska policija otkrila je Rumunja koji je pokušao ukrasti dva automobila.

Rumunj je u noći s ponedjeljka na utorak u u Katunu Boljunskom pokušao otuđiti automobil VW Golf, pulskih registracijskih oznaka. No, u tome nije uspio, pa je iz vozila ukrao šešir i košulju oštetivši 47-godišnjaka iz Lupoglava za oko 2 tisuće kune.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Nakon toga, Rumunj je iz dvorišta obližnje obiteljske kuće otuđio VW Passat i s njim se uputio prema Labinu. No, došavši na Istarski ipsilon, shvatio je da nema novca za cestarinu, pa je ostavio automobil na parkiralištu, prethodno iz njega uzevši 50 kuna, izvijestila je PU istraska.

>> Pula: Nakon svađe gurnuo mu auto u more

Nakon toga, Rumunj se pješice uputio na željeznički kolodvor i vlakom krenuo za Lupoglav gdje ga je u večernjim satima 14. kolovoza zatekla policija.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene