Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odbacio je u jarak

Automobilom naletio na pješakinju (90), poginula na mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći u Rovišću u noći sa subote na nedjelju poginula je 90-godišnja pješakinja.

Pješakinja (90) smrtno je stradala na licu mjesta u prometnoj nesreći koja se dogodila u Rovišću u nedjelju, 25 minuta nakon ponoći. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Na nju je automobilom naletio 35-godišnji vozač Opel Zafire bjelovarskih registarskih oznaka. 

Policija je objavila da je brzinu nije prilagodio djelomično mokrom kolniku, kiši ni slabijim uvjetima vidljivosti te je desnim bočnim dijelom naletio na ženu koja je hodala uz desni rub kolnika. Stradala žena nije imala reflektirajući materijal niti je bila označena nekim izvorom svjetlosti, kaže policija. 

Od siline naleta pješakinja je odbačena u putni jarak gdje je na mjestu preminula. 

Zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru je obavljanje očevida naložila očevidnoj ekipi Postaje prometne policije Bjelovar, a po njenom nalogu tijelo smrtno stradale pješakinje prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija. Obavit će se i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Protiv 35-godišnjeg vozača koji nije bio pod utjecajem alkohola, a koji je skrivio ovu prometnu nesreću slijedi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovar.

Ovo je sedma poginula osoba (treći pješak) u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene