Obavijesti Video Pretražite Navigacija
utvrđuju se okolnosti

Što se dogodilo? Nestali dječak (11) pronađen teško ozlijeđen na dnu zapuštenog kamenoloma u Rovinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S teškim tjelesnim ozljedama u utorak navečer pronađen je maloljetni ruski državljanin na dnu zapuštenog kamenoloma u naselju Monfiorenzo u Rovinju te je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu, izvijestila je u srijedu istarska policija.

Nakon što su roditelji tijekom jučerašnjeg dana rovinjskoj policiji prijavili nestanak 11-godišnjeg djeteta, policija je u utorak oko 21 sat zaprimila dojavu da je na dnu zapuštenog kamenoloma u rovinjskom naselju Monfiorenzo pronađen ozlijeđeni maloljetni ruski državljanin.

Pročitajte i ovo Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

Dječak je s teškim ozljedama prevezen u pulsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

"Policijski su službenici na mjestu događaja i utvrđuju okolnosti koje su dovele do ove nesreće", rekla je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović. Nije htjela potvrditi niti opovrgnuti da je u ovom slučaju došlo do pada 11-godišnjaka.

Kako se doznaje, riječ je o obitelji iz Rusije koja ima reguliran boravak u Hrvatskoj, a ozlijeđeni je dječak izvan životne opasnosti. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene