Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Romantika: Krao kako bi platio svadbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan se 19-godišnjak iz Kutine odlučio pobrinuti za svoju budućnost kada je doznao da mu je djevojka trudna i da će se ubrzo morati ženiti. Ipak učinio je to na potpuno kriv način i upao u ozbiljne probleme.

Počelo je bezazleno. Vlakom se uputio za Zagreb kako bi od prijatelja posudio novac za svadbu. Nije imao kartu, pa je bio izbačen u Sesvetama. Tada se odlučio na pljačku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nastavlja se istraga Muškarac koji je prilikom pljačke kladionice sam sebe upucao vraćen je u zatvor Policija traži pljačkaša iz Sesveta Dobro ga pogledajte VIDEO Policija traži pomoć građana, ni traga drskom razbojniku: "Dajte da pogledam te zlatne lančiće"

Bio je to šok, kaže Kristina. Dok je pedikirala mušteriju u drugoj sobi, u sekundi je ostala bez kasice i novčanika. Čula je da su se otvorila vrata u salonu. Ali, bilo je već prekasno.

-Vidjela sam kako u ruci drži moju kasu i trči van, a poslije sam vidjela i da mi je ukrao novčanik. Bio je to šok, kaže Krisztina Starčić, vlasnica salona za njegu noktiju.

Kasnije je saznala da je riječ o budućem mladoženji koji je ostao bez novca. To što mu je djevojka ostala trudna, pa je on krao kako bi skupio novac za svadbu - kaže, nije njezin problem.

No, provalnik nije daleko stigao. Uhvaćen je u podrumu trgovačkog centra, gdje se pokušao sakriti u ormar. Ubrzo ga je pronašla policija i privela istražnom sucu, kojemu se rasplakao i sve priznao.

Očajnom mladoženji ovo je prvo kazneno djelo, pa mu je dopušteno da se brani sa slobode....
No, mladi je pljačkaš i dalje u problemu - tko će i kako platiti svadbu.

Više pogledajte u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene