Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan se 19-godišnjak iz Kutine odlučio pobrinuti za svoju budućnost kada je doznao da mu je djevojka trudna i da će se ubrzo morati ženiti. Ipak učinio je to na potpuno kriv način i upao u ozbiljne probleme.


Počelo je bezazleno. Vlakom se uputio za Zagreb kako bi od prijatelja posudio novac za svadbu. Nije imao kartu, pa je bio izbačen u Sesvetama. Tada se odlučio na pljačku.

Vezani članci Vikanje na telefon Ne znamo što je frajer napravio, ali dobio je jezikovu juhu od koje se tresla cijela soba Cura Ljubomorna djevojka okomila se na krivu curu, na kraju je pobjegla glavom bez obzira

Bio je to šok, kaže Kristina. Dok je pedikirala mušteriju u drugoj sobi, u sekundi je ostala bez kasice i novčanika. Čula je da su se otvorila vrata u salonu. Ali, bilo je već prekasno.

-Vidjela sam kako u ruci drži moju kasu i trči van, a poslije sam vidjela i da mi je ukrao novčanik. Bio je to šok, kaže Krisztina Starčić, vlasnica salona za njegu noktiju.

Kasnije je saznala da je riječ o budućem mladoženji koji je ostao bez novca. To što mu je djevojka ostala trudna, pa je on krao kako bi skupio novac za svadbu - kaže, nije njezin problem.

No, provalnik nije daleko stigao. Uhvaćen je u podrumu trgovačkog centra, gdje se pokušao sakriti u ormar. Ubrzo ga je pronašla policija i privela istražnom sucu, kojemu se rasplakao i sve priznao.

Očajnom mladoženji ovo je prvo kazneno djelo, pa mu je dopušteno da se brani sa slobode....
No, mladi je pljačkaš i dalje u problemu - tko će i kako platiti svadbu.

Više pogledajte u video prilogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju