Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rijeka: Požar izazvali maloljetnici bacanjem opuška

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prve faze istrage požara u sportskom centru na Belvederu u Rijeci Policijska uprava primorsko-goranska utvrdila je da su ga bacanjem opuška u dvorani izazvali jedan mlađi maloljetnik i jedan dječak.

Glasnogovornica PU Mirjana Kulaš izvijestila je da su njih dvojica bila u dvorani u skupini od osam maloljetnika.

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

 Odbacivanjem opuška počinili su, utvrdili su u PU, kažnjivo djelo dovođenja u opasnost imovine i ljudi općeopasnom radnjom što se ocjenjuje teškim kažnjivim djelom.

Policija je dosadašnju istragu provela u suradnji s nadležnim
državnim odvjetništvom za mladež kojemu će predati rezultate te će državno odvjetništvo odlučiti o provedbi daljnjih mjera.

Šteta je procijenjena na 600.000 kuna. Požar je planuo u subotu, 13. listopada, poslijepodne. Vatrogasci su obuzdali požar koji je uništio sportsku dvoranu, opremu i stropnu konstrukciju. Nitko nije ozlijeđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene