Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćena kradljivica

Djevojka u riječkom lokalu ukrala kavu, tjesteninu, orahe, čokoladu u prahu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica ugostiteljskog objekta zatekla je 19-godišnjakinju pri krađi kave, ali i tjestenine, oraha i čokolade u prahu, kradljivica ju je lakše ozlijedila te pobjegla, ali ju je policija vrlo brzo pronašla i uhitila.

U pljački nekoliko kilograma kave, čokolade u prahu, tjestenine, oraha, suhomesnatih proizvoda, nekoliko litara ulja i drugih potrepština 19-godišnjakinja je zatečena 19. siječnja, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Nastavlja se potraga Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Kako ju 62-godišnja vlasnica nije uspjela zadržati kradljivica je pobjegla s plijenom čiju je vrijednost policija procijenila na 1500 kuna.

Brzom intervencijom policije kradljivica je uhićena i privedena na kriminalističko ispitivanje, a potom predana pritvorskom nadzorniku uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za počinjenje teške krađe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene