Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavi?

Vlasnica ugostiteljskog objekta zatekla je 19-godišnjakinju pri krađi kave, ali i tjestenine, oraha i čokolade u prahu, kradljivica ju je lakše ozlijedila te pobjegla, ali ju je policija vrlo brzo pronašla i uhitila.


U pljački nekoliko kilograma kave, čokolade u prahu, tjestenine, oraha, suhomesnatih proizvoda, nekoliko litara ulja i drugih potrepština 19-godišnjakinja je zatečena 19. siječnja, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Starica u zgradi pustila plin iz plinske boce i potpalila ga šibicama: Uhićena je i pritvorena Alkotest, ilustracija (Ne)slavni rekorder: Dobio kaznu od 42 tisuće kuna jer je napuhao 3,3 promila

Kako ju 62-godišnja vlasnica nije uspjela zadržati kradljivica je pobjegla s plijenom čiju je vrijednost policija procijenila na 1500 kuna.

Brzom intervencijom policije kradljivica je uhićena i privedena na kriminalističko ispitivanje, a potom predana pritvorskom nadzorniku uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za počinjenje teške krađe. (Hina)